Workshops over slim omgaan met energie, afval en water

Werk je voor een OCMW, sociaal huis of woonmaatschappij? Of ben je betrokken bij een vereniging waar armen het woord nemen, een buurtorganisatie, een onthaalbureau inburgering of een integratiecentrum? Breng je groepen samen en wil je die graag informeren over kostenbesparend, milieuvriendelijk en comfortabel leven? Dan zijn onze workshops geknipt voor je organisatie.

De workshops gaan over hoeveel energie en water mensen verbruiken, hoe ze afval kunnen voorkomen en selecteren, en over de financiƫle aspecten van hun verbruik. De inhoud en methodieken zijn helemaal op maat van kansengroepen. De workshops worden verzorgd door onze ervaren freelancers.

>> Bekijk de folder met alle praktische informatie. Bel 016 22 21 03 of mail als je interesse hebt in onze workshops.

Ecolife is elke werkdag open van 09u00 tot 12u45 en van 13u15 tot 17u00.